04. december 2022
De foto hierboven was één van de 10 foto’s waarop ik het huis gekocht heb. Aangezien er een kraan opstond ging ik er gemakshalve vanuit dat er een gootsteen of iets van een keuken zou zijn. Helaas het was eigenlijk gewoon een plank met een losse kraan erop. Geen water, geen afvoer, geen gootsteen en dus geen op te knappen leuk oud keukentje. De foto’s hieronder heb ik zelf gemaakt nadat ik het gekocht had, zo krijg je een beetje een beter idee van hoe ik het aantrof.
16. februari 2021
Tussen de bedrijven door is er natuurlijk niets zo leuk als plannen maken. Het volgende project in Cavigny gaat namelijk de keuken zijn. De ideeën en plannen zijn al lang geleden begonnen en de belangrijkste ingrediënten heb ik al.
25. oktober 2020
De laatse keer dat ik iets gepost heb op deze blog is veel te lang geleden, gek eigenlijk als je bedenkt dat ik voor de zomer toch bijna zo’n 3 maanden in totale lockdown in de caravan gezeten heb, je zou zeggen genoeg tijd om iets te schrijven. De zomer was fijn met mijn liefde, familie en vrienden en met de horeca weer open konden we er ook weer eens op uit. Ik heb in de tussen tijd in ieder geval niet stil gezeten en door gebouwd, in m’n eentje dat wel dus langzaam en gestaag maar ik...
29. september 2019
Zo kreeg ik de eerste foto van het slaapkamer raam. Zag er zo nog wel een beetje sprookjesachtig uit maar toen ik het voor het eerst zag schrok ik toch wel een beetje van de staat waar het in was. De klimop groeide naar binnen, overal wortels daarvan, alle ruitjes eruit en het hout van het raam en kozijn totaal verrot. Dit was niet op te knappen er moest een nieuw raam in.
15. september 2019
Omdat ik overal wel iets doe ga ik vast wat updates geven van projectjes in progress, nog niet klaar dus maar wel al genoeg veranderingen te zien. De ene dag ben ik aan het metselen dan weer bezig met waterleiding en afvoer aanleggen, isoleren, profiel en gipsplaat plaatsen, tegelen en nog duuzend andere dingen daarom heen! Veel foto´s dus. Ik zal beginnen met de schouw, midden in mijn woonkamer to be. Aangezien mijn broer en schoonzus André en Anita een tijdje geleden vroegen of ik interesse...
24. augustus 2019
En een stuk sneller! Vanwege drukte en gezelligheid heeft het veel te lang geduurd vandaar deze tussentijdse update van de buitenkant. Binnenkort foto's en tekst over van de vorderingen aan de binnenkant.
16. juni 2019
Zo weer terug op het honk na een paar intensieve dagen in Den Bosch. Toch weer stiekem gehoopt dat het dak dan nu toch echt klaar zou zijn maar helaas, de steigers zijn wel weg maar het is nog steeds niet af. Meteen maar gebeld met de dakdekker en als het goed is komt hij het komende maandag afmaken, laten we het hopen. De ochtend van vertrek kwam ik er achter dat 1 van de dakgoten precies uitkomt in de buis waar de elektriciteit binnenkomt in het huis, vol met water. Buiten dat het geen...
20. mei 2019
Ik ben nu anderhalve week geleden in mijn caravan gaan wonen. Sinds lange tijd weer een eigen plek, niet groot maar wel heel fijn. Ik kan er koken, ik heb een badkamer(tje) met douche,toilet en wastafel, internet, tv en mijn eigen slaapkamer(tje). Voor het eerst ook kijken hoe het voelt op deze plek, er slapen, er wakker worden, de zon zien opkomen en zien ondergaan en alles wat daar tussen zit. Het voelt goed! Hieronder de caravan verbouwing, zeg maar.
05. mei 2019
Operatie caravan begint langzaam vorm te krijgen. Manon en Ray zijn een aantal dagen geweest en hebben me daarmee goed op weg geholpen. Samen met Ray heb ik elektriciteit-kabels, internet en waterleiding getrokken, dat was een behoorlijk klusje. Dat valt nog niet mee met van die stugge kabels maar met het nodige duw en trek werk hadden we toch 25 meter van elk getrokken.
14. april 2019
Al weer 2 weken geleden maar nog geen tijd gehad om te posten. Mijn eerste post ontvangen, een heel lief kaartje van Eric Nas, dat is leuk om te vinden en nog leuker om te lezen, thnx man xx!

Meer weergeven